Sosyal Medya


  İnternet mecrasının en önemli basamağı olan sosyal medya, milyonlarca insanın birbiriyle iletişime geçebildiği alanlardır. Son zamanlarda birçok sosyal ağın oluşturulmasıyla, sosyal medya internet üzerinde oldukça etkili bir güç halini almaya başladı. Sosyal medya, sosyal ağların oluşturduğu bir alandır. Bu sosyal ağlar; Facebook, Twitter, Youtube, Yahoo, Google+ olarak sıralanabilir.

  İnternet reklamcılığı, hızlı ve ekonomik oluşu ile diğer reklam kanallarından sıyrılmaktadır. Günümüz Türkiye’sinde ve dünyada en çok tercih edilmeye başlanan reklam yöntemi olan internet reklamcılığı, firmanız için belirlediğiniz satış ve pazarlama hedeflerinize, sizi en kolay biçimde ulaştıracak olan yöntemdir. Ulaşmak istediğiniz hedef kitleye kolayca ulaştıran, herkese değil sadece reklam yapmak istediğiniz kesime reklam yapmanıza olanak sağlayan internet reklamları ile bütçenizden fazla para harcamadan kolayca sonuca ulaşabilirsiniz.

  İnternet üzerinden milyonlarca insana ulaşmanın en önemli basamağı haline gelmeye başlayan sosyal medya, reklam kampanyalarınızın birçok insana ulaşmasını sağlayan en önemli mecra olmaya başladı. Sosyal medya üzerinden yapılan internet reklamları, milyonlarca kişiye anında ulaşarak, bilinirliğinizi arttırmayı başarır. Bu tür sosyal ağların milyonlarca kullanıcısı olduğunu düşünürsek, ne kadar fazla kullanıcıya ulaşabileceğinizi de tahmin etmiş olursunuz. Bunlardan en fazla kullanıcıya sahip olan Facebook, internet reklamcılığı için çok büyük avantajlara sahiptir. Facebook reklamları milyonlarca kullanıcısı ile reklam kampanyanızı istediğiniz hedef kitleye anında ulaştırır. Sadece Facebook değil, Youtube, Yahoo ve Twitter gibi sosyal ağ siteleri de internet reklam faaliyetleri için oldukça faydalıdır.

Tüm sosyal medya kanalları sayesinde, firmanız ya da ürününüzün reklamları, potansiyel müşterilerinizin ayağına kadar gitmiş olur. Böylece firmanız için belirlediğiniz satış hedeflerine en hızlı şekilde ulaşmış olursunuz.