Dekatlon Buzz Dijital Reklam Ajansı

Dekatlon Buzz

Dekatlon, Türk Hava Yolları, Unilever, Nestle, Eczacıbaşı, Avea, Rixos, Bayer, ve Garanti Bankası gibi lider marka ve kurumlara hizmet vermektedir.
www.dekatlon.com.tr

1mm Dijital Ajans

1MM

Barbaros Bul. Mehmet Ali Bey Sok. Şahlan Apt. No: 3/1 Beşiktaş – İstanbul
Tel: (212) 246 39 46 | info@1mm.com.tr
www.1mm.com.tr

1MM Tasarım Ofisi, 2010 yılında kurulmuş bir dijital reklam ajansıdır. 1MM, çizgi altı ve çizgi üstü tüm değer yaratmak için çalışır ve üretir.


1,618 Creative Ad Works Dijital Reklam Ajansı

1,618 Creative Ad Works

Levent Mh. Alt Zeren Sk. No: 21 1.Levent, Beşiktaş/İstanbul
Tel: (212) 283 50 28 | biz@1-618.com.tr
www.1-618.com.tr

Dünyada ve Türkiye ’de iletişim sektörü ikiye bölünmüş Offline medya, online medya.

1,618 Creative Ad Works, tüm markalara çözümler üretiyor.


8Bitiz Dijital Reklam Ajansı

8Bitiz

Bağdat Caddesi, No:208/12 Feneryolu, Kadıköy/İstanbul
Tel: (216) 478 20 66 | alo@8Bitiz.com
8bitiz.com

8Bitiz dijital pazarlama, sosyal medya bir kreatif ajanstır. Hedef kitleye uygun stratejileriyle markaların müşterileriyle buluşmasını sağlar. Müşterilerine yeni nesil çözüm ve fikirler sunan geleneksel dijital ajanslardan biridir.


Ad Interactive Dijital Ajans

Adinteractive

Merkez Mah. Ayazma Yolu Cd. No:37 Kat:6 Papirus Plaza, Kağıthane, İstanbul
Tel: (212) 274 20 44 | info@adinteractive.com.tr
www.adinteractive.com.tr

“Yakınlaşın” mottosu ile yola çıkarak dijital dünyada 18 yılı aşkın bir deneyim elde eden ve Türkiye’nin ilk “yeni nesil” reklam ajansı olan Adinteractive, entegre interaktif çözümleriyle markaları hedef kitleleri ile yakınlaştırıyor, müşterilerini geleceğe taşıyor.


Ahtapot Sosyal Medya Dijital AjansAhtapot Sosyal Medya

Mecidiyeköy Mah. Cemal Sahir Sok. No:11-3 Şişli – İstanbul
Tel: (212) 212 32 33 | info@ahtapotsm.com
ahtapotsosyalmedya.com

Ahtapot Sosyal Medya; Köfteci Ramiz, Türk Eğitim Vakfı, Askaynak, Costa Cruise, ALS MNH Derneği, Alfa Grubu gibi markalarıyla sektörün parlayan yıldızı. Ahtapot ekibi; sivil toplum kuruluşları için çalışmaları ve sosyal sorumluluk projeleriyle sektörde önemli bir fark yaratıyor. Siz de sosyal medya hesap yönetimi, web site yaratılması, adwords ve sosyal medya reklamları ihtiyaçlarınızda kendinizi Ahtapot’un güçlü kollarına bırakabilirsiniz.


Baracca Digital Reklam AjansıBaracca

Sıraselviler Cad. Taksim, İstanbul
Tel: (212) 245 52 52 | office@thebaracca.com
www.thebaracca.com

Baracca, yaratıcı ve güçlü stratejiler üreten uzman kadrosuyla websitesi, video prodüksiyon ve e-ticaret başta olmak üzere 360 derece pazarlama deneyimi sunan bir ajanstır. Snickers, Mars, Whiskas, ve Pedigree gibi global markalarla uzun dönemli projelere imza atan Baracca’nın; Türkiye’nin yanı sıra Avrupa, Amerika, ve Asya pazarlarından müşterileri bulunuyor.


BasitAnlat Dijital Ajans İstanbulBasitAnlat

Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2.Kısım 25. Sokak No:1025 Maslak/İstanbul
Tel: (212) 287 30 70| info@basitanlat.com
basitanlat.com

Garanti Bankası, ING Bank, Avon, İTÜ, Doğa Koleji, Castrol gibi markalara hizmet veren BasitAnlat, yaratıcılığın ve basitin gücünü merkeze alıp müşterilerinin anlatmak istediklerini TV ve internet filmleri, sosyal medya stratejileri ve tasarım hizmetleri sayesinde en basit haliyle karşı tarafa aktaran bir yeni nesil reklam ajansıdır.


B!Sonraki DijitalB!Sonraki Dijital

19 Mayıs Mah. Sümko Sitesi A6 Blok Daire:16 Kozyatağı, Kadıköy, İstanbul
E-posta: info@bisonraki.com
www.bisonraki.com

2012 yılında kurulan B!Sonraki Diital; dijital dünyanın, B!Sonraki neslin, B!Sonraki pazarlama anlayışının ve B!Sonraki trendin ajansı olarak sektöre yeni bir nefes ve yeni bir anlayış getirmeyi amaçlamaktadır.


Bona Digital Reklam AjansıBona Digital

Atom Sokak King Plaza No:18 Kat:8 34394 Levent, İstanbul
Tel: 212 273 20 63 | info@bonadigital.com
www.bonadigital.com

Bona Digital Reklam Ajansı, firmaların dijital alandaki ihtiyaçlarını, tek çatı altında tam hizmet vererek anahtar teslim karşılayan, bir dijital iletişim ajansıdır. Ajans, sosyal medya içerik yönetimi ve topluluk oluşturma ile birlikte, social CRM, online PR, Google Adwords, dijital medya planlama, medya satın alma, e- mailing pazarlama, strateji oluşturma, mikro site ve advergame üretimi, kreatif üretim, yazılım, oyun geliştirme hizmetleri verir.


Busy İstanbul Dijital Reklam AjansıBusy İstanbul

Moda Mektebi Sokak, Martı Apt No:13 D:1 Moda – Kadıköy, İstanbul
Tel: 216 337 1455 | weare@busyistanbul.com
www.busyistanbul.com

Busy İstanbul basılı ve dijital medya, kurumsal kimlik ve web sitesi tasarlar. Projeye özel ürettiği paneliyle Busy’den bağımsız web sitesi yönetimini mümkün kılar. En kullanışlı online yayınları yaratır. Kalan zamanda kendi projelerini üretir.


Buzz Interaction Dijital Reklam Ajansı İstanbulBuzz Interaction

19 Mayıs Mah. 19 Mayıs Cad. No:37 UBM Plaza K:4 Fulya / Şişli – İstanbul
Tel:0 212 243 80 40 | info@buzz20.com
www.buzzinteraction.com 

2008 yılında kurulan Buzz Dijital, Türkiye’nin ilk sosyal ve dijital medya ajansıdır. 2011 Aralık ayında ise Türkiye’nin ilk medikal sosyal medya ajansı olan Buzz Medikal kurulmuştur.


Cheil Worldwide Türkiye Dijital AjansCheil Worldwide Türkiye

Flatofis İş Merkezi Otakçılar Cd. No:78 A Blok-59/2 Eyüp – İstanbul
Tel: (212) 467 16 00 | turkey@cheil.com
www.cheil.com

Cheil Türkiye, yaratıcı ve inovatif çözümler üretmeye, harekete geçirici fikirler bulmaya odaklanmış yeni nesil reklam ajansıdır. Deneyimli dijital, offline, event ve retail ekipleriyle Cheil Türkiye, yepyeni bir bütünleşik pazarlama deneyimi sunmaktadır. 42 ülkede faaliyet gösteren Cheil Worldwide’ın bir üyesidir.


Clockwork Dijital Ajans İstanbulClockwork

19 Mayıs Mah. 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No:37 K:4 D:14 Şişli – İstanbul
Tel: (212) 275 10 84 | clock@clockwork.com.tr
www.clockwork.com.tr

Clockwork, içinde bulunduğumuz dijital dünyada, modern ve yenilikçi fikirleri gerçekçi ve güncel pazarlama yaklaşımları ile birleştirerek en iyi sonuçları almaya odaklanan interaktif bir dijital ajanstır.


Creaturk Reklam AjansıCreaturk

Fazıl Kaftanoğlu Caddesi Seba İş Merkezi No:3 K:10 4. Levent – İstanbul
Tel: (212) 270 06 81 | info@creaturk.com
www.creaturk.com

Dijital iletişimin çeşitlendiği ve karmaşıklaştığı bir zamanda, iletişimi yalınlaştırarak müşterilerimizin hedeflerine ulaşmalarını sağlayacak dijital rotayı çiziyoruz. Özetle dijital karmaşaya metot getiriyoruz.


Crema Dijital Reklam AjansıCrema

Kavacık Mah. Funda Sokak No:5 Kat:2 Beykoz / İstanbul
Tel: (216) 322 62 22 | info@crema.com.tr
www.crema.com.tr

Crema, 1997 yılında kurulmuş, bir web tabanlı tasarım ve yazılım geliştirme hizmet şirketidir. İçerik yönetim sistemleri (CMS), web tasarım ve geliştirme, web tabanlı uygulamalar, iş süreçleri yönetimi (BPM), kurumiçi ve iş ortakları için iletişim platformları (portal, intranet ve extranet), e-ticaret ve e-posta ile pazarlama iletişimi, uzmanlaştığı temel konulardır.


CRM Medya Dijital Reklam Ajansı İstanbulCRM Medya

Barış M. Belediye C. Ginza Lavinya Park Sitesi A Blok No:50–52 Beylikdüzü, İstanbul
Tel: 0212 872 84 98 | info@crmmedya.com
www.crmmedya.com

CRM Medya; Google Adwords, Twitter Reklamları, Facebook Reklamları, Youtube Reklamları, Mobil Uygulama Reklamları, web tasarım ve yazılım, sosyal medya takip ve analiz, içerik geliştirme, online reklam yönetimi ve danışmanlığı, SEO, kurumsal kimlik çalışmaları ve e-ticaret danışmanlık hizmetleri konusunda sonuç odaklı çözümler sunuyor.


Dada Publicity Reklam Ajansı İstanbulDada Publicity

Dereboyu Cd. Levent Life No: 6/10 (Kanyon AVM Arkası) Levent, İstanbul
Tel: 0212 515 80 55 | info@dadareklam.com
www.dadapublicity.com

Pazarlama iletişimi hizmetleri ve uluslararası organizasyonlar yapan DADA, sosyal medya yönetimi, medya iletişimi stratejisinin oluşturulması, medya planlama & satın alma, pr, outdoor reklam, post prodüksiyon hizmetleri ve digital çalışmalarımız ile bir çok ulusal ve uluslararası markaya hizmet veriyoruz.


ddip Dijital Reklam Ajansı İstanbulddip digital/design/istanbul/paris

Ayazma Deresi Sk. Aliye Meriç 7 İş Merkezi No:3 D:24 Fulya/Gayrettepe, İstanbul
Tel: 0212 216 11 26 | info@ddip.co
www.ddip.co

SESAM grubunun bünyesi altında kurulan İstanbul tabanlı ‘ddip’ (digital/design/istanbul/paris), Türk-Fransız kişiliği ile ön plana çıkan bir dijital ve tasarım ajansıdır. ‘ddip’ inovatif iş modeli sayesinde en iyi Türk (dijital) ve Fransız (tasarım) uzmanlarının uluslararası bir bütünsellik içerisinde çalışmalarını sağlar.


Dekatlon Buzz Dijital Reklam İstanbulDekatlon Buzz

İstiklal Caddesi Kallavi Sokak No:1 Kat:3-4 Beyoğlu / İstanbul
Tel: 0212 243 24 11 | info@dekatlon.com.tr
www.dekatlon.com.tr 

Dekatlon, sosyal medya ve interaktiviteyi merkeze alıp ödüllü kreatif grubu ile mecra bağımsız ve yenilikçi pazarlama çözümleri üretir. Türk Hava Yolları, Unilever, Nestle, Eczacıbaşı, Avea, Rixos, Bayer, ve Garanti Bankası gibi lider marka ve kurumlara hizmet vermektedir.


Digital Partners Dijital Reklam İstanbulDigital Partners

Yıldırım Oğuz Göker Caddesi 8.Gazeteciler Sitesi No:66 34330 Beşiktaş / İstanbul
Tel: 0212 211 32 00 | info@digitalpartners.com.tr
digitalpartners.com.tr 

Digital Partners alanında Türkiye’de önde gelen isimleri bir araya getirerek oluşturduğu yapı ile dijital medya planlama sektörüne farklı bir soluk getirmiştir. Medya Planlama & Satın Alma, Sosyal Medya Pazarlama, Tasarım, Google SEM & SEO, Adserver teknolojileri, RTB departmanları ile tüm süreçlerini kendi bünyesinde sürdüren Türkiye’deki sayılı ajanstan biri konumuna gelmiştir.


Digital Protein Dijital Reklam İstanbulDigital Protein

Yıldız Posta Caddesi Vefa Bayırı Sokak As Sitesi B Blok Daire 8 Gayrettepe/İstanbul
Tel: 0850 885 01 50 | hello@dprotein.com
www.dprotein.com 

Adından da anlaşılacağı gibi Digital Protein tamamen dijitale konsantre olmuş bir ajanstır. Sur Yapı, Vodafone, Aktif Bank, TTNet, Avea gibi markalarla çalışan Digital Protein müşterilerine web tasarım, yazılım geliştirme ve dijital pazarlama hizmetleri sunmaktadır.


directComm Dijital AjansdirectComm

Cenap Şahabettin Sok. No:22 Koşuyolu, İstanbul
Tel: (216) 545 09 82 | digital@direct-tr.com
directcomm.agency

directComm hizmet verdiği markalara CRM, Dijital ve Etkinlik alanlarında “ilişkileri derinleştirme” vaadini gerçekleştirmek amacıyla yüksek kalitede ve etkili müşteri deneyimi yaratan işler tasarlar ve hayata geçirir.


Diverseffect Dijital AjansDiverseffect

Nispetiye Mah. Peker Sok. No:7 D:11-12 Etiler, İstanbul
Tel: (212) 335 27 40 | info@diverseffect.com
www.diverseffect.com

DiversEffect, interaktif mecralarda dijital pazarlama konusunda uzmanlaşmış ekibiyle müşterilerine tam hizmet sunan dijital iletişim ajansıdır.


DONE Dijital AjansDONE

Maslak Mah. Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2.Kısım 25.Sokak No:1025, İstanbul
Tel: (212) 287 30 70 | info@done.agency
www.done.agency

DONE Agency, markalarının anlatmak istediklerini TV ve internet filmleri, dijital kanallar, sosyal medya stratejileri, hesap yönetimleri ve tasarım hizmetleri sayesinde hedef kitlelerine anlatıp “DONE” demeden işi teslim etmeyen yeni nesil bir reklam ajansıdır.


Dwarf Planet Dijital AjansDwarf Planet

İstiklal Cd. Mısır Apt. No:163 K:2 D:8 Beyoğlu, İstanbul
Tel: (212) 274 81 15 | hello@dwarfplanet.co
www.dwarfplanet.co

Gurur duyacağımız dijital deneyimler için bir araya gelen, kaliteli sonuçlar almak için dürüstçe çalışan yetenekli insanlardan oluşan bir ekibiz. Problem çözer, fikrilerin güzel işlemesini sağlarız. Bakış açımızın aynı noktada kesiştiği iyi iş yapmaya hevesli şirketler, iyi niyet ve samimiyetle çalışmalarını sürdüren insanlarla ortaklık yapmayı seviyoruz.


Enüstkat Dijital Reklam AjansıEnüstkat Interactive

Tulumbacılar Sok. No: 25 D: 1 Salacak, Üsküdar, İstanbul
Tel: +90 (216) 347 68 30 | info@enustkat.com.tr
www.enustkat.com.tr

Enüstkat Interactive 2006 yılından bu yana; dijital tasarım ve yazılım uygulamaları konusunda yaratıcı hizmetler sunan, heyecanlı ve uzman yaklaşımları ile verimli, kullanıcı dostu ve amaca yönelik projeler geliştiren bir dijital ajanstır.


FOLX Dijital Reklam AjansıFOLX

Barbaros Mah. Bahar Sok. No: 1K / 16 Koşuyolu, Üsküdar, İstanbul
Tel: +90 (216) 250 66 60 | bilgi@folx.com.tr
www.folx.com.tr

FOLX, özgün ve entegre pazarlama çözümleri sunarak, hizmet verdiği markalara kreatif, etkili ve faydalı dijital iletişim ve pazarlama hizmeti veren, bağımsız beyinlere ve bağımsız bir kimliğe sahip yeni nesil dijital ajansıdır.


Gri Creative Dijital Reklam AjansıGri Creative

Bağdat Cad. No:18 D:3-5 Kızıltoprak, Kadıköy – İstanbul
Tel: (216) 450 02 29 | info@gricreative.com
www.gricreative.com

Gri Creative; dijital varlıklarınızın stratejisini oluşturur, üst düzey teknolojiler, tasarım yetkinliklerini ve taktikleri kullanarak, dijital pazarlama çözümlerini markanız ile buluşturur.


Happy Digital Dijital Reklam AjansıHappy Digital

Kumbaracı Yokuşu No:48/3 Beyoğlu – İstanbul
Tel: 0212 237 09 55 | happy@happydigital.com.tr
www.happydigital.com.tr

Happy, online dünyanın her yerinde markalara mutluluk sunar. Dijital ve interaktif pazarlama hizmeti verirken fikir ile uygulama arasındaki dengeyi gözetir. Hem sosyal medya, CRM, digital medya satın alma, e-mailing, mikro site, dokunmatik ekran yazılımları gibi geniş bir çerçevede hizmet veren dijital ajans hem de bünyesindeki mobil yazılım ekibiyle markalara iOS ve Android platformlarında destek olan bir mobil yazılım evidir.


Hisseli Harikalar Dijital Teknoloji AjansıHisseli Harikalar

Elmadağ Caddesi No:81 34373 Şişli, İstanbul
Tel: 0212 247 39 29 | fabrika@hisseliharikalar.com
www.hisseliharikalar.com

2006 yılında dijital mecrada çıktığımız yolda, yükselen teknoloji trendlerini takip etmekten öte deneyimleyen, geliştiren üreten bir reklam ajansı olmanın hayalini kurduk. Bu hayalin peşinde bugün geldiğimiz noktada Hisseli Harikalar olarak kendimizi bir dijital ajanstan öte “Teknoloji Ajansı” olarak tanımlıyoruz.


Horizon Dijital Reklam AjansıHorizon

Büyükdere Cad. Balçıktarlası Sokak Tanlı Han No:1 K:7 Şişli – İstanbul
Tel: 0212 246 23 47 | info@horizonturkey.net
www.horizonturkey.net

Horizon, bir pazarlama çözümleri ajansıdır. Müşterileri için yeni ufuklar ve bu ufukları aşmak için yeni yollar yaratırız. Kreatif fikirlerden yola çıkan konvansiyonel ve dijital çalışmaları hayata geçirerek stratejik çözümler oluşturur, projeler yaparız. Farklılaşma noktamız, her marka ve her proje için hedeflerimizi belirlemek ve bu hedefler doğrultusunda gerçekçi ve yenilikçi işleri hayata geçirmektir.


IDEA  Interactive Dijital Ajans İstanbulIDEA

Asude Sk. Aka İş Merkezi No.1 K.1 D.1 Seyrantepe Şişli – İstanbul
Tel: (212) 289 22 78 | info@ideatr.com
www.ideatr.com

IDEA, yaptığı ve yapmakta olduğu projeleri ile kısa sürede bulunduğu pazardaki konumunu belirlemiştir. Sunduğu hizmetler, sahip olduğu referanslar, yarattığı projeler ve aldığı ödüller ile IDEA’nın duruşu benzersizdir.


Karbonat Sosyal Medya AjansıKarbonat

Levent Caddesi No:13, Levent, Beşiktaş, İstanbul
Tel:+90 212 243 04 50 | co2-3@karbonat.com
www.karbonat.com

Karbonat, dijital iletişim odaklı yaratıcı, entegre bir yeni nesil reklam ajansıdır. Fikirleri tüm platformlarda köpürtür, kabartır, kalıbından taşar, strateji yaratır; dijital, çizgi üstü ve çizgi altı tüm mecralara destek ve yön verir. Kampanya, online & offline iletişim ve sosyal medya iletişimi dendiğinde kulak kabartır. “Bütünleşik Pazarlama İletişimi” yöntemlerini sahiplenir ve bunu marka ile birlikte yönetmek için çabalar.


kreatiFabrika Dijital Reklam AjansıkreatiFabrika

Fulya Mah. Büyükdere Cad. Hukukçular Sitesi No:24 Kat:5 D:48 Mecidiyeköy/İstanbul
Tel:+90 212 288 1 567 | hello@kreatifabrika.com
kreatifabrika.com

KreatiFabrika, iletişim stratejileri, web sitesi/grafik tasarımı, kurumsal kimlik çalışmaları ve sosyal medya yönetimi alanlarında uzman, dijital mecralarda yenilikçi ve akılcı yaklaşımıyla ihtiyaca özel çözümler sunan, yaratıcı ve faydalı fikirler fabrikasıdır.


Kuka Apps Mobil Uygulama Kuka Apps

Evliya Çelebi Mah. Kıblelizade Sk. Eminbey Apt. No:16 D:4 Şişhane Beyoğlu, İstanbul
Tel:+90 212 243 92 84 | info@kukaapps.com
www.kukaapps.com

2011 yılında kurulan Kuka Mobil Uygulama, markalarına iOS, Android ve Windows Phone platformlarında çalışan her çeşit mobil uygulama fikir ve strateji geliştirme, tasarım, yazılım ve pazarlama konusunda destek vermektedir.


Lamba Dijital Reklam AjansıLamba Dijital

Ahi Evran Cad. Ata Center Kat:2 Maslak – İstanbul
Tel: (212) 285 10 08 | info@lambadijital.com
www.lambadijital.com

Lamba, markaların iletişim stratejileriyle paralel, hedef kitleye ulaşmak ve ilerleyen zamanlarda da dokunabilmek için tüm araçları kullanabilen, dijital odaklı bir reklam ajansıdır.


Lemonat Studio Dijital Prodüksiyon AjansıLemonat Studio

Firuzağa Mh. Süngü Sk. No:1/14 Beyoğlu – İstanbul
Tel: (212) 243 06 99 | lemon@lemonat.com
www.lemonat.com

Lemonat Studio, mutlu kullanıcılar hedefleyen tüm dijital platformlar için kullanılabilir mobil uygulamalar, websiteleri ve interaktif deneyimler üretir.


Linker Creative Dijital Reklam AjansıLinker Creative

Vişnezade Mah. Servirevan Sok. 10/3A 34398 Maçka/Beşiktaş – İstanbul
Tel: (212) 258 60 22 | info@linkercreative.com
www.linkercreative.com

Linker, 25 yıllık reklam deneyimin üzerine kurulan bir dijital strateji fabrikasıdır. Dijital dünyanın kısa süreli çözümlerinden uzak, doğru konseptlerle uzun soluklu organik bir büyüme sağlayarak, tıpkı adı gibi müşteri ile ihtiyacı olan kitle arasında sıkı ve sadık bir bağ kurar.


Madebycat Dijital AjansMadebycat

Yeşilce Mahallesi, Yunus Emre Cad. No:4 Kat:5 Levent, İstanbul
Tel: (212) 343 07 39 | hello@madebycat.com
www.madebycat.com

Madebycat, pazarlamanın ve iletişimin çeşitli disiplinlerinde 15 yılı aşkın deneyimi bulunan güçlü bir kurucu kadro ile 2007 yılında faaliyete geçmiş ve Türkiye’de yaratıcılığı dijital teknolojiler ile buluşturan ilk ajanslardan biri olmuştur. Kurulduğu günden bu yana sunduğu yenilikçi yaklaşımlar, güncel stratejiler, modern tasarımlar ve yeni teknolojiler ile hizmet verdiği markaların hedef kitleleriyle buluşmalarını, rekabette en ön sıralarda yer almalarını sağlamıştır.


Markis Creative Dijital AjansMarkis Creative

Gülbahar Mah. Cemal Sururi Sok. No: 15/38 Mecidiyeköy, Şişli, İstanbul
Tel: (212) 288 40 00 | info@markis.com.tr
www.markis.com.tr

“İletişim Sanattır” mottosuyla 2009 yılında kurulan Markis Creative, adını yunan mitolojisine göre sanatın ilk icra edildiği Markis adasından almaktadır. Akılcıl yaklaşım algoritmasıyla, yerel ve global pek çok marka için, web yazılım – tasarım, sosyal medya yönetimi, dijital pazarlama, arama motoru optimizasyonu, mobil uygulama geliştirme ve mobil pazarlama gibi alanlarda, dijital sanatlar icra etmektedir.


MASSK Oyun ve E-Spor AjansıMASSK

Osmanağa Mah. Bekçi Sokak No: 7/6 Kadıköy, İstanbul
Tel: 0530 340 5225 | forthewin@massk.in
massk.in

2013 yılında kurulan Massk Gaming sunduğu online ve offline hizmetler ile markaları oyuncularla ve eSporcularla buluşturuyor.


mbsays Dijital Ajansmbsays

Ayazmadere Cad. No:10 Medya Plaza D:7 Dikilitaş – İstanbul
Tel: (212) 270 01 30 | durma@mbsays.com
www.mbsays.com

mbsays’in mottosu olan “bir duramama hali” hem işe hem de hayata bakışını yansıtmaktadır. Hızlı ve yaratıcı çözüm arayışında markaların, onları anlayabilecekleri akla gelen ilk ajans olan mbsays; kreatif ve farklı projeler üretmektedir.


Medya Şef Dijital AjansMedya Şef

Halaskargazi Cad. Ebekızı Sok. No:16 Sosko İş Merkezi B-39 Şişli / İstanbul
Tel: (212) 278 10 41 | merhaba@medyasef.com
www.medyasef.com

Medya Şef; Sağlık Sektörü Odaklı bir Sosyal ve Dijital Medya Ajansıdır. Kendi alanında uzman, dijitalin 7/24 içinde olan yaratıcı ekibi ile hizmet verdiği kişi ve kurumlara en etkili dijital pazarlama çözümleri üretir ve geliştirir. Sağlık sektöründeki gelişmeleri yakından takip eder ve bunları dijitale entegre eder. Böylece potansiyel hedef kitlenize ulaşmada güçlü bir profil oluşturmanızı sağlar.


Medyasoft Dijital AjansMedyasoft

Altunizade Mah. Ord. Prof. Fahrettin Kerim Gökay Cad. Eşref Çakmak Plaza No:32 Kat:2 34662 Üsküdar – İstanbul
Tel: 0 216 977 70 70 | bilgi@medyasoft.com.tr
www.medyasoft.com.tr

Medyasoft; kurumların dijital dönüşümünde güvenilir iş ortağı olma amacıyla Türkiye’de çok başarılı projelere imza atmıştır. 1999′dan beri dijital ajans hizmetlerinden müşteri deneyimi yönetimine kurumsal yönetim sistemlerinden eğitime ve dış kaynak hizmetlerine, kadar yüzlerce kurumsal müşteriye uçtan uca katma değerli çözümler sunmaktadır.


Minus99 Design Studio Dijital AjansMinus99 Design Studio

YTÜ Davutpaşa Kampüsü, Teknopark C1 Blok 205 Esenler, İstanbul
Tel: (212) 483 72 48 | info@minus99.com
www.minus99.com

2009 yılında yazılım şirketi kimliğine dijital ajans kimliğini de ekleyerek kurulan -99 Design Studio, irili ufaklı pek çok değerli markanın dijital projelerini hayata geçirdi.


mvmdigitalmvmdigital

Büyükdere Cad. No:237 Noramin İş Merkezi No: 302 Maslak – İstanbul
Tel: (212) 243 18 81 | info@mvmdigital.com
www.mvmdigital.com

Türkiye’nin internetle yeni tanıştığı “çoook” uzun yıllar öncesinden bu yana kreatif iletişim, interaktif pazarlama ve internet teknolojileri konusunda uzmanlaşmış çekirdek kadrosu ve zamanı yakalayan dinamik ve genç ekibiyle mvmdigital, ölçeği ne olursa olsun tüm markalarına çok özel ve ayrıcalıklı bir hizmet sunmayı vadediyor. mvmdigital, mutlu olmak ve hem müşterilerini hem de ekibini mutlu etmek amacıyla çalışıyor.


OPTİMUS Dijital Ajans

OPTİMUS

Serdar-ı Ekrem Cad. 38/A Galata – İstanbul
Tel: 0212 293 23 20-30 | info@optimusturkey.com
www.optimusturkey.com

Optimus; web tasarım, sosyal medya yönetimi, internet reklamcılığı ve içerik yönetimi hizmetleri sunan, genç profesyonellerden oluşan bir dijital ajans. Dijital dünyanın değişen yapısını yakından takip ederek projenize özel çalışmalar üretiyoruz.


Pepakura Digital Sosyal Medya Ajansı İstanbulPepakura Digital

Kalamış Fener cad. Çınarlı Apt. No: 72/7 Fenerbahçe / Kadıköy İstanbul
Tel: +90 (216) 550 03 33 | contact@pepakura.com.tr
www.pepakuradigital.com

Marka ve yeni medya arasında Topluluk yönetimi, Facebook uygulamaları, e-ticaret uygulamaları ve Dijital PR servisleri sunan Pepakura Digital, müşterilerini dijital dünyada hedef kitlesiyle buluşturuyor.


Pixelplus  Interactive Dijital Reklam AjansıPixelplus Interactive

Ebulula Mardin Cad. Maya Meridien İş Merkezi No:16 Kat:6 Akatlar – İstanbul
Tel: (212) 283 00 99 | info@pixelplus.net
www.pixelplus.net

Pixelplus Interactive, 2000 yılında kurulmuş tam hizmet veren bir dijital pazarlama ve sosyal medya ajansıdır. Pixelplus, markanıza en uygun interaktif projeleri ve sosyal medya çözümlerini bütünleşik pazarlama anlayışı ve yenilikçi bir bakış açısı ile sunuyor.


PIXLORD Dijital Reklam AjansıPIXLORD R&D

Otim Yolu, Ayazmadere Caddesi, No:30 D:16, Beşiktaş – İstanbul
Tel: (212) 266 69 37 | lord@pixlord.com
www.pixlord.com

PIXLORD, Araştırma, geliştirme ve üretim üzerine yeni dünyalar kuran bir dijital medya ajansıdır. Müşterisi olan markalar için sabahtan akşama, akşamdan sabaha tasarlar, tasarlar, tasarlar… Herşeyin başı özveri diye düşünür. PIXLORD, her gün toplantılar yapar ne yapabiliriz diye düşünür, planlar, tartışır. Müşterisi için faydalı ne varsa onu yapmaya çalışır.


Poligon Interactive Dijital Reklam AjansıPoligon Interactive

Omega Deniz Plaza, Girne Caddesi No.121 Kat.5-6 D.18 Maltepe, İstanbul
Tel: (216) 527 96 65 | info@poligoninteractive.com
www.poligoninteractive.com

Poligon Interactive, 1997 yılından bu yana müşterilerine yenilikçi, yaratıcı ve verimli çözümler sunan bir dijital ajanstır. Misyonu, İnteraktif iletişim ortamlarının verimli kullanımına katkıda bulunmaktır.


Positive Dijital AjansPositive A Digital Approach

İnönü Cad. İndigo Apt. No:41/2 Gümüşsuyu, İstanbul
Tel: (212) 251 77 03 | info@positive.com.tr
www.positive.com.tr

2005 yılında Multi platform, strateji, design ve development ajansı olarak kurulan Positive, başta e-commerce ve omni-commerce platformları olmak üzere, içerik yönetim sistemleri (CMS), web tabanlı uygulamalar, UX & UI design, servis tasarımı, InStore ordering, click § collect , self-checkout ve predictive marketing konularında çalışmalarını sürdürüyor.


Promoqube Sosyal Medya Ajansı İstanbulPromoqube

Esentepe Mahallesi Harman 1 Sokak, No:1 Kat:1, Şişli, İstanbul
Tel: +90 212 245 13 33 | info@promoqube.com
www.promoqube.com

Herkesin birbirine bağlı olduğu sosyal network çağında pazarlama çok farklıdır. Promoqube, sosyal network çağının pazarlama uzmanıdır ve detaylara hakimdir. Promoqube, bu çağın iş yapış biçimini ve araçlarını kullanarak pazarlama stratejinizi geliştirir, sonuç almanızı ve pazarlama amaçlarınıza ulaşmanızı sağlar.


Proximity İstanbul Dijital Reklam AjansıProximity İstanbul

Sun Plaza BBDO Blok Bilim Sok. No:5 Maslak / Sarıyer, İstanbul
Tel: +90 212 286 05 00 | info@proximityistanbul.com.tr
www.proximityistanbul.com.tr

50’den fazla ülkede bulunan 67 ofisi ve 2500 çalışanıyla Proximity, Omnicom Group Inc. üyesidir ve BBDO Worldwide ile bağlantılıdır. Proximity İstanbul dijital pazarlama, sosyal medya yönetimi, event marketing, mobil uygulama geliştirme ve content marketing gibi konularda hizmet vermektedir.


Punch Dijital Reklam AjansıPunch

iPera25, Tatar Beyi Sk. 25/9, Galata, İstanbul
Tel: (212) 233 42 00 | hi@punch.com.tr
www.punch.com.tr

Turkcell, Garanti Bankası, Eti ve Unilever gibi büyük markalara 360 derece hizmet veren Punch; televizyon kampanyaları, dijital ve mobil projeler yapıyor.


Ram İstanbul Dijital Reklam Ajansı İstanbulRam İstanbul

Dr. Refik Saydam Caddesi, No:23/11 34443 Şişhane, Beyoğlu, İstanbul
Tel: +90 212 912 05 13 | info@ramistanbul.com
www.ramistanbul.com

Ram İstanbul, yeniyi her zaman içinde var eden bir reklam ajansıdır. Yaratıcı fikirleri ve çok yönlü bakış açısı ile mecra bağımsız çözümler tasarlar. Markalarını dinler, stratejilerini oluşturur, fark edileni yaratarak farklılaşır.


Red And Grey Dijital Reklam AjansıRed And Grey

Koşuyolu Mh. Cenap Şahabettin Sk. No:8 Kadıköy – İstanbul
Tel: +90 216 402 10 75 | info@redandgreymedia.com
www.redandgreymedia.com

Red and Grey, dijital pazarlama süreçlerinin ihtiyacı olan tüm kanallarda hizmet veren bir ajanstır. Hem kreatif hem de performans odaklı çalışmalar yapabilmektedir.


Renee Adworks Dijital Reklam AjansıRenee Adworks

Büyükdere Cad. No:237 Noramin İş Merkezi A106 Maslak, İstanbul
Tel: +90 (0) 212 276 77 40 | info@renee.com.tr
www.renee.com.tr

Renee Adworks, ulusal ve uluslararası iş ortaklarına marka stratejisi geliştirme ve yaratıcı reklam hizmeti veriyor. Dijital ve geleneksel platformlarda bu güne kadar 100′ü aşkın proje gerçekleştiren ajansın çalıştığı markalar arasında; Alfapen, Aslanoba Capital, Hardline Nutrition, Körfez Yayınları, NT Kitap Kırtasiye, Oruçoğlu, SGK, Yağmur Mobilya yer alıyor.


Reklam5 Dijital AjansReklam5

Esentepe Mah. Büyükdere Caddesi Onur İş Merkezi No:118 Kat:4 Şişli, İstanbul
Tel: (212) 356 21 66 | info@reklam5.com
www.reklam5.com

SocialBakers’ın Türkiye’deki Trusted Partner olarak hizmet veren iş ortaklarından bir tanesi olan Reklam5, ilgili yüksek trafiğin sağlanması, geri dönüş ve yönetimi konusunda uzmanlaşmıştır. SEO, sosyal medya yönetimi, web tasarım ve geliştirme, uygulama geliştirme, dijital reklam kampanyaları gibi dijital pazarlamanın tüm enstrümanlarını içeren projeler üretir ve sunar.


Rhino Runner Dijital AjansRhino Runner

Yeşilce Mah. Diken Sok No:2/1 Beyaz İş Merkezi. 4.Levent – İstanbul
Tel: (212) 265 43 20 | info@rhinorunner.com
www.rhinorunner.com

Rhino Runner Türkiye, teknolojik ve yaratıcı bilgi ortamını, şirketlerin online pazarlama sorunlarına çözüm üretmek için kullanan, bu amaçla yaratıcı servisler üreterek alanında yenilikçi ve kalıcı hizmetler sunan çok uluslu bir ‘Online Business Development ve Social Media Marketing’ şirketidir.


Sesli Harfler Dijital Ajans İstanbulSesliHarfler

Merkez Mah. İyiniyet Sok. No:33 Karper Plaza Kat:4 Şişli/İstanbul
Tel: (212) 224 73 30 | bilgi@sesliharfler.net
www.sesliharfler.com.tr

2006 yılında bir tam hizmet interaktif reklam ajansı olarak kurulan SesliHarfler şu ana kadar 650′nin üzerinde çalışmaya imza attı. Toplamda 54 kişilik bir kadro ile hem yurtiçinde hem de yurtdışında yeni projeler yapmaya devam ediyor.


Sharkuteri Medya Dijital Medya Planlama AjansıSharkuteri Medya

Teşvikiye Mah.Hüsrev Gerede Cad.Tanin Apt. No:88 Kat:4 Daire:7 Şişli, İstanbul
Tel : 0 212 405 18 56 | bilgi@sharkuteri.com
www.sharkuteri.com

2010 senesinde kurulan Sharkuteri Medya; markaların tüketici hedef kitlelerine ulaşmada dijital mecranın tüm ürünlerini, doğru hedefleme ve yaratıcı kreatiflerle gerçekleştirmektedir. Sharkuteri Medya çok yönlü stratejisi, tasarım gücü, iletişim becerileri, müşteri odaklı çözüm ve üretim anlayışıyla her projede fark yaratıyor.


SHERPA Dijital Ajans İstanbulSHERPA

Bağdat Cad. Öncü Sk. Büyükhanlı Sitesi, 2/1 B1 Blok Kat: 10 D:26-27 Suadiye/İstanbul
Tel: (216) 302 49 87 | infodesk@designedbysherpa.com
www.sherpa.digital

SHERPA, kullanıcı deneyimi tasarımı odaklı bir dijital tasarım stüdyosudur. SHERPA’da tasarım, problemin çözümünü tasarlamak anlamına gelir. SHERPA, çözümü tasarlamak için öncelikle doğru soruları sorarak problemi tanımlar. Kullanıcı deneyimi analizi, içerik stratejisi, kullanıcı deneyimi stratejisi ve kullanıcı deneyimi tasarımı hizmetleri verir. Optimizely’nin UX alanındaki ilk Türk çözüm ortağıdır ve Türkiye’nin UX alanında en zengin içeriğini SHERPA Blog’da yayınlar.


Smartis Interactive İstanbulSmartis Interactive

Yesilce Mah. Yunus Emre Cad. No:6 Kat:3-4, 4.Levent – İstanbul
Tel : (212) 212 23 35 | internet@smartis.com.tr
www.smartis.com.tr

Smartis Interactive 1997 yılında kurulmuş olup, 360 derece dijital marka iletişim hizmetleri veren, butik bir ajanstır. Deneyimlere dayanan, akılcı ve ölçülebilir yaklaşımları ile BMW, MINI, Land Rover, THY, Sinpaş GYO, Doğan Holding gibi büyük markalara hizmet vermektedir.


Social Mafia Sosyal Medya Ajansı İstanbulSocial Mafia

Murat Reis Mah. Yeni Ocak Sokak No:33 Üsküdar, İstanbul
Tel: +90 216 492 00 95 | info@socialmafia.com
www.socialmafia.com

Social Mafia markaların, doğru platformlarda, doğru kişilerle, doğru mesajlar aracılığıyla buluşmalarına yardımcı olan bir dijital iletişim ajansıdır. Bu doğrultuda markalarımıza sosyal medya iletişimi, dijital reklam yönetimi ve iletişim stratejileri gibi konularda destek veriyoruz.


Sumo Medya Dijital Reklam Ajansı İstanbulSumo Medya

Balmumcu mah. Gazi Umur Paşa Sok. İba Blokları No:1 D:4 Beşiktaş, İstanbul
Tel: +90 212 274 04 91 | bilgi@sumomedya.com
www.sumomedya.com

Sumo Medya; performans reklamcılığı, arama motoru pazarlaması (Google Adwords), re-marketing, mobil pazarlama, sosyal medya reklam yönetimi, kreatif konularında hizmet veren dijital medya planlama ve satın alma ajansıdır. Uzmanlığı, reklam kampanyalarını yöneterek minimum bütçe ile maximum geri dönüşü hedefleyen kampanyalar yürütmektir.


Synergy İstanbul Dijital Ajans İstanbul

Synergy İstanbul

Şakayık Sok. Ihlamur Palas No:42 Kat:4 Daire:10 Teşvikiye – İstanbul
Tel: (212) 240 82 04 | info@synergyistanbul.com
www.synergyistanbul.com

Synergy İstanbul; 2002 senesinde kurulmuş, marka kimliği tasarımı, web tasarım, arama motoru optimizasyonu, internet reklamcılığı ve sosyal medya pazarlama hizmetleri sunan deneyimli bir Dijital Reklam Ajansı’dır.


TribalDdbİstanbul Dijital Reklam Ajansı

Tribal Worldwide