Bursa Reklamcılar derneği,

Bursa reklamcılar derneği Adresi, Nilüfer Dernekler Yerleşkesi Konak Mah. Seçkin Sk. No: 23/1 Daire: 149 Nilüfer Bursa'dadır.

Bursa reklamcılar derneği telefonu 0224 225 1525 dir.

Bursa reklamcılar derneği, yönetim kurulu başkanı; Nail Özer

Nail Özer, 1989 yılında reklam sektöründe farklı ajans ve medya kuruluşlarında çalıştı.1992'de radyo reklamları konusunda çalışmalar yaptı,1995 'den sonra reklam ajansı başkanlığı yaptı. Nail özer, aynı zamanda bursaspor reklam pazarlama yönetimini yaptı.

Nail Özer şu anda kendi kurduğu Martı Ajans da çalışmalarına devam etmektedir. Bursa Ticaret ve Sanayi Odasın'da Reklamcılık Meslek Komitesi Başkanlığı ve ilgili meslek grubundan Meclis Üyeliği yapıyor ve Gemlik Lisesi mezunu, evli ve bir çocuk babasıdır.


Bursa reklamcılar derneği, yönetim kurulu asbaşkanı, Gonca Yerliyurt

Gonca Yerliyurt, İlk, orta ve lise eğitimimi Sivas’ta tamamladı.

Gonca Yerliyurt U.Ü Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yüksek lisans yaptı.

Gonca Yerliyurt Bursa Hakimiyet Gazetesi’nde ekonomi muhabiri, ekonomi müdürü, halkla ilişkiler müdürü ve köşe yazarı olarak çalıştı.

Gonca Yerliyurt Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi’nde iletişim danışmanı olarak görev yaptı.

Gonca Yerliyurt 1997 yılında Kiraz İletişim kurdu. Bursa Halkla İlişkiler Derneği ve KA-DER’in kurucusu; Busiad, Bursa Reklamcılar Derneği, Bursa Gazeteciler Cemiyeti, Bursa Sivaslılar Derneği ve Yeşil Rotary Kulübü üyesidir.

Bursa reklamcılar derneği, yönetim kurulu üyesi, Bülent Seylan; 

Bülent Seylan; 1977’de Erzurum’da doğdu.

Bülent Seylan; Eğitim süreçlerini Erzurum ve Afyon’da tamamlayan Seylan evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bülent Seylan; Reklam ve medya sektörüyle zaman gazetesiyle başlayan Seylan 2009 yılında Bursa reklam müdürü iken ayrılıp medya vadisini kurarak iş hayatına devam etmektedir.

Bursa reklamcılar derneği, Yönetim Kurulu Üyesi ve  Saymanı Yunus Dündar,

Yunus Dündar, 1971 yılında Bursa‘ da doğdu.

Yunus Dündar, İlk ve orta öğrenimini Bursa da tamamladıktan sonra,

Yunus Dündar, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun oldu.

Yunus Dündar, Evli ve bir çocuk babasıdır.

Yunus Dündar, Bursa Girişimci İşadamları Derneği üyesidir. 20 yılı aşan mesleki tecrübesiyle Reklamadası Markalaştırma‘ nın sahibidir.

Bursa reklamcılar derneği, Brd, yönetim kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Adnan Çakır,

Adnan Çakır, 2004 yılında Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi İletişim Sanatları Bölümü’nden mezun oldu.  Adnan Çakır, 2006-2007 yıllarında Barışçı Ajans’ta çalıştı. Adnan Çakır, 2008 yılından itibaren Derya Acar Danışmanlık’ta Müşteri İlişkileri Koordinatörü olarak çalışmaya devam etmektedir. Adnan Çakır, 1981 Bursa doğumlu, evli ve bir çocuk babasıdır.

Bursa reklamcılar derneği, Brd üyeleri, Um Ajans sahibi, Umut Ozan KAYABAŞI , Gür Reklam sahibi : H.Hüseyin GÜRGEN, Martı Ajans sahibi, Nail ÖZER, Reklamland sahibi, Yusuf DÜNDAR, Barışçı Ajans sahibi, Erdoğan BİLENSER, İkikereiki sahibi, Sabri Sami TOKER, Ak Ajans sahibi,  Nihat AKINOĞLU, Star Fotoğrafçılık sahibi, Nihat KÜÇÜK, FG İletişim sahibi, Ferahi ARPAÇ, Mürekkep Tanıtım sahibi, Cüneyt ŞENYAVAŞ, Kiraz İletişim sahibi, Gonca YERLİYURT, ANL Creative sahibi, Anıl AYDIN, Derya Acar İletişim sahibi, Derya Acar ve Adnan Çakır, Medya Vadisi sahibi, Bülent SEYLAN, Reklam Adası sahibi, Yunus DÜNDAR, Çatı Grafik sahibi, Oğuz DİNÇER, BPR Tanıtım ve İletişim Danışmanlığı sahibi, Kenan KİBAR, Sinerji Grup sahibi, Yavuz Temel ve Ferhat Murat, Freelance marka danışmanı ve metin yazarlığı yapan Simge GÜLİSTAN Bursa reklamcılar derneği yani brd üyeleridir.